sunnuntai 20. joulukuuta 2015

KYSELY ASUMISOIKEUSASUKKAILLE


Pellervon Taloustutkimus PTT esitti syksyllä 2015 kyselyn asumisoikeusasukkaille. Kyselyn 8.9.2015 päivätyssä saatteessa kirjoitetaan:

Kysely asumisoikeusasukkaille 08.09.2015


Hyvä asumisoikeusasukas,

Pellervon Taloustutkimus PTT toteuttaa ympäristöministeriön toimeksiannosta selvityksen asumisoikeusjärjestelmän riskeistä. Vastaamalla voit vaikuttaa asumisoikeusjärjestelmän tulevaisuuteen.

Tällä kyselyllä selvitetään asumisoikeustalojen asukkaiden näkemyksiä asumismuodon hyvistä ja huonoista puolista.

Linkki kyselyyn, klikkaa tästä.

Vastaamiseen kuluu noin 10 minuuttia. Vastauksesi käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti. Tuloksista ei voi tunnistaa yksittäisen vastaajan tietoja.

Kiitos, että otat osaa kyselyyn!

Lisätietoja kyselystä ja tutkimushankkeesta antavat PTT:ssä ekonomistit Eeva Alho ja Valtteri Härmälä.

Pellervon taloustutkimus PTT
Eerikinkatu 28 A 00180 HELSINKI
Puh (09) 3488 844
Sähköposti: ptt@ptt.fi

Kysely on jo suljettu, joten linkki kyselyyn ei enää avaa kyselyä. Tämänkin kirjoittaja vastasi siihen, vaikka vuosien varrella on mennyt usko ympäristöministeriön asumisoikeusjärjestelmää koskeviin lainsäädäntöhankkeisiin. Asumisoikeusyhtiöt ja niiden etu- ja painostusjärjestö Suomen Asumisoikeusyhteisöt Ry (SAY) on onnistunut aina vesittämään kaikki yritykset parantaa asumisoikeusasukkaiden vaikuttamismahdollisuuksia omaa asumistaan koskeviin asioihin "yhteisöissään". Asukkaille tehdyn kyselyn tulokset ja selvitys kokonaisuudessaan kuitenkin kiinnostavat. Toivottavasti niitä ei pimitetä miltään osin asukkailta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen vastaa omista kirjoituksistaan!